Picture


Не са ли действията ни плод на нашите мисли ? Това, което мислим определя кои сме. Мисълта е най-силният инструмент за промяна на личността в положителна посока и за постигане на всичко желано и мечтано !

 Как да стимулираме мозъка си да развие своя потенциал ? По какъв начин да използваме силата на мисленето ?

 Променете мисленето си!

Тази задача за някои може да изглежда лесна, за други далеч по-непосилна. В книгата си "Мислене за промяна" Дж. Максуел ( човек развил и оценил силата на мисленето ) споделя, че мисленето не е лесна и бързо решима задача, но не е невъзможна. Всичко е въпрос на желание, постоянство и усилена работа от Ваша страна.

 Как да променим мисленето си ?

Черпете информация от различни източници. Нещата, които правите днес и не дават желания резултат - сигнализират за промяна - мислене за промяна.Ровете се, търсете информация, разширете кръгозора си. Отделяйте време да разсъждавате и анализирате прочетеното. След това го прилагайте. В процеса на търсене може да откриете именно тази информация, която ще промени живота Ви. Четете книги " Книгата е прозорец към света ". Опитвайте се да генерирате идеи, размисли, различни гледни точки на база прочетеното и научено. Стимулирайте мозъка си да мисли ! Мотивирайте го да преобръща, видоизменя, предвижда, да твори. Захранвате ли го с подходяща информация и давате ли му възможност да разгърне потенциала си, той ще ви се отблагодари многократно.

Всички велики дела са плод на една идея. А всяка идея е плод на Вашата мисъл ! Вярвайте в себе си и мислете !

Таня Господинова

Ако желаете да ползвате тази статия, Моля посочете линк към нея ! Благодаря Ви !

http://tanyaspace.weebly.com


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.