Picture
Много хора търсят да се включат в МЛМ бизнес с цел печелене на допълнителен доход или за разрастване на техния мрежов бизнес, който би им донесъл финансова независимост.
 
 Успешният мрежовик би трябвало да притежава следното.


 
1. Способността НИКОГА да не се отказва.Тези, които успяват в Мрежовия бизнес имат способността никога да не се отказват. Те познават закона на нарастващата възвръщаемост. Те знаят, че трябва да положат усилия и да мине период от време, при който в началото растежа ще бъде малък, но с времето ще нараства.

2. Способността да намира правилния продукт. Успешните мрежовици познават продукта си. Те вярват в него. Те знаят защо го искат. Знаят и защо другите го искат. Те вярват в потенциала на своя продукт. Търсили са го в мрежовия свят и са открили най-добрия продукт.

3. Открили са подходящата бонус система. Всеки участник в МЛМ бизнес може да бъде успешен единствено, ако компанията му предлага адекватна система за възнаграждение. Това не означава, че бонус схемата трябва да изплаща големи суми за всеки нов клиент, но трябва да расте с времето и да е достъпна за всички. 

4. Трябва да са способни да обучават тези след тях. Успешните мрежовици обучават тези под тях. Те ги обучават по отношение на продукта, как да търгуват, как да бъдат успешни. Те се радват на успеха на своите съотборници, като за свой собствен (защото това е МЛМ). Всъщност най-добрите мрежови спонсори са като родители - те желаят членовете на екипа им да са по-успешни от самите тях.

5. Притежават способността да продават на непознати.Често мрежовите маркетьори се провалят понеже се ограничават до своята социална мрежа - приятели, познати, семейство. За да успеете в МЛМ трябва да продавате на непознати. Тези хора не остават съвършено непознати - те стават членове на екипа, приятели, но започват като непознати.

6. Те разбират как се продава. Те разбират и могат да продават, рекламират, разпространяват продукта и възможностите на колкото се може повече хора.

7. Празнуват своя успех. Успешните мрежовици говорят за своя успех. Те знаят, че успеха привлича хората. Хората харесват победителите и обичат да се асоциират с тях.

8. Реагират и действат при поява на възможност. Тези хора знаят, че колкото по-рано започнат в дадена компания, толкова по-добре. Ето защо те виждат възможността в зародиш - действат целеустремено и решително.

9. НИКОГА не се отказват. Знам, че вече го казах, но те разпознават успеха на МЛМ и цената, която трябва да се плати - време и усилия. Волята да полагат усилия в продължение на години. Повечето милионери в мрежовия бизнес са го работили години наред, а не дни - бъдете реалисти.
Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.