Picture
Нима има някой, който би оспорил силата на колектива и екипната работа ?! Защо тогава все още има хора, които държат да вършат всичко сами, да отговарят за всичко и да мислят за всичко ?
Не би ли било добре, ако намерим хора със сходни интереси и цели. Хора, които искат същото, което и ние. Не случайно планетата Земя е населена от няколко милиарда души. Търсейки своя сродник неизбежно ще попаднем на някой, който е изпъленен със същия горещ стремеж, решимост, упорство и вяра в успеха.

Къде да търсим своята сродна душа ?

Ако на местата, където сте ходили досега и хората, с които сте се срещали все още не сте го открили, то е време да промените нещо. Потърсете семинар, инициатива, клуб на тема, която ви харесва и отидете. Запознайте се с колкото се може повече хора. Не се страхувайте да напуснете комфортната си зона в търсене на бизнес партньор, ментор, учител ... Няма успял човек, който да не е имал рамо в делата и решенията си. "Две глави мислят по-добре от една" не важи за миналото, това е едно от разковничетата в успеха на всеки човек. Екипа - хората ,с които взима решения и действа, това е част от тайната, наречена Успех.

Любопитна съм ...

Любопитна съм колко от Вас искат да успеят ? Всеки знае, че силата на екипа е ненадмината. Имайки до себе си подходящия партньор, водени от горещия стремеж да осъществите голямата си цел, то със сигурност успеха е гарантиран. Въпросът е доколко сте готови да потърсите този някой ?

Таня Господинова

Ако желаете да ползвате тази статия, Моля посочете линк към нея ! Благодаря Ви !

http://tanyaspace.weebly.com


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.