Picture
Колко често си казвате " Не ", " Това няма да се получи ", " Няма никакъв шанс в България "... Не е ли всичко това една голяма бариера, която смачква всяка идея и порив за развитие ? Как да се впуснете в нещо, когато сте оформили губещ резултат ?
Как да разберем коя идея е печеливша и коя губеща, когато не опитваме нищо различно ? Едни хора виждат в новото - възможност, а други - риск. Всички са прави, но само тези, които прегърнат и оценят съзнателно риска ще спечелят.

Всъщност ние сме водещите сили в успеха си. Ние определяме докъде са възможностите ни - къде да спрем или да продължим ? Поставяйки си прегради се отказваме от възможността да опитаме. Отказваме се от шанса да успеем. Успеха не е лесна игра. Много често търпим загуби и неуспехи, но именно " вярата в победата е половин победа". Започвайки нещо неуверено, пристъпвайки плахо и несигурно, ние сме обречени на неуспех. При първата преграда вече сме разколебани, при втората сме напуснали играта.

Когато решим да се впуснем в нещо, трябва да дадем 101 % , да сме уверени в себе си и успеха, който ни очаква. Да не се боим от грешки и спънки, да сме готови да потърсим помощ и да не забравяме, че колебанието разклаща успеха ни. Непоколебимостта на човешкия дух е изключителна сила, която използвана мъдро разкрива пътя към успеха !!!

Таня Господинова

Ако желаете да ползвате тази статия, Моля посочете линк към нея ! Благодаря Ви !

http://tanyaspace.weebly.com


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.