Picture
Звучи смешнo, а за повечето хора дори гнусно. Аз лично се страхувам много от тези твари. Но има много смисъл в тези думи, а именно да свършим първо най-неприятното, най-нежеланото нещо за деня.
Дори хората, които казват, че не обичат да планират го правят. Планираме в колко да станем, кога да тръгнем за работа, ще се виждаме ли с приятели, ще си уговаряме бизнес среща или просто какво ще вечеряме.

Защо е важно да планираме ?

 Хубаво е да знаем, че управлението на времето и планирането на деня са от изключително значение за нашата продуктивност и ефективност. Ето защо ви предлагам един лесен начин как да започнете деня си. А именно свършете първо нещата, които ви се струват най-трудоемки и неприятни. Така ще наберете скорост и мотивация, с която да свършите всичко останало. Ако започнете с нещата, които са леки и не така важни ще изгубите голяма част от своя устрем и енергия във вършене на дреболии, и ще оставите част от нещата за утре. Не оставяйте днешната работа за утре :)

Животът ни изисква вършенето и на не много приятни неща. Моят съвет е да започнете с тях! Определете вашата жаба днес и започнете с нея! :)

bryantracy.comLeave a Reply.