Picture
Не би ли било добре, ако Вие определяте работното си време и място ? Разполагате с възможността Вие да си плащате и да избирате кога, и колко да почивате ? Много хора вече знаят как да уволнят шефа си !
Всеки има право на мнение

Някои от Вас ще кажат " Да бе, да, как ще си стоя вкъщи и ще получавам добра заплата ?", други ще си помислят " Чувал съм нещо от някой ", а трети въобще няма да знаят за какво става въпрос. Без значение вярвате или не има хора, които се занимават само с това и са финансово независими. Говоря за мрежов маркетинг, който за съжаление у нас е поопетнен и недоразбран. Но както казах всеки има право на мнение !

Без труд и добър замисъл няма успех

Тук е мястото, където трябва да отбележа две много важни неща :
  1. Бизнес БЕЗ МНОГО работа, усилия, учене ... НЯМА ;
  2. НЕПОДХОДЯЩИ работодатели, компании и бизнес начинания има МНОГО, така че внимателно проучвайте възможностите, които Ви се предлагат ;
Следователно на бизнеса от дома (МЛМ) трябва да се гледа като на сериозен бизнес, което като всяко нещо, носещо приходи ще изисква сериозна инвестиция от време, работа, личностно развитие и промени. Затова преди да инвестирате проучете хубаво, независимо дали става въпрос за бизнес от дома или какъвто и да е бизнес. По света има много захаросани и измамни начинания, които обезкуражават и разочароват хората !

Нещо за нищо няма !

Много хора описват работата в мрежова компания като песен. Подобно на една реклама, която се върти по тв канали отскоро - " Искате ли 2000 лв. на месец без да работите ? ". Няма нещо за нищо, парите първо се изработват, след това се харчат. На работа не Ви плащат през Декември за Януари ? Защо тогава да е различно, когато РАБОТИТЕ от вкъщи ?

Харесвате ли историите с добър край ?

Има една добра история. Историята на човек намерил своето ЗАЩО и открил правилния начин за работа от дома. Любопитните за неговата интересна история могат да прочетат безплатаната е-книга " Успех в 10 стъпки".

Таня Господинова

Ако желаете да ползвате тази статия, Моля посочете линк към нея ! Благодаря Ви !

http://tanyaspace.weebly.com
Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.