Bookmark and Share
Picture
Най-богатите хора на земята изграждат мрежи. Всички останали се обучават да търсят работа.

Мулти-Левъл Маркетинга ( МЛМ ), известен още като Мрежов маркетинг, е един от най-бързо разрастващите се форми за правене на бизнес. Това е един нов и революционен начин да забогатееш и да достигнеш до финансова независимост. Това е бизнес с очакван оборот от над 200 милиарда долара за 2010 година. С право може да се нарече бизнесът на 21-ви век.

Някои го наричат „Човешки Франчайз“, други  „Невидима голяма бизнес мрежа“. Не си мислете, че има нещо общо с франчайз бизнес модела. Няма нищо общо с него. За разлика от франчайзинга, който е съсредоточен в забогатяване на един индивид, в МЛМ вие може да станете богат. Нужно вие е постоянство и желание да се учите.

Мулти-Левъл Маркетинга представлява мрежа от дистрибутори, които рекламират продуктите на дадена компания. Те откриват нови клиенти и разпространяват тези продукти. Компанията не рекламира своите продукти и така спестява  сума, която се изплаща на дистрибуторите като комисионна.

Печалбата в Мулти-Левъл Маркетинга с реализира по два начина:

 • Индивидуални продажби - вие купувате продуктите на дистрибуторска цена, а след това ги продавате на клиентска;
 • Изграждане на дистрибуторска мрежа -  вие изграждате мрежа чрез която разпространявате продуктите. Компанията ви превежда комисионна за натрупан обем от продажби.
МЛМ компаниите на харчат пари за реклама. Дистрибуторите се грижат за рекламата, чрез непосредствена комуникация с клиентите. Поради тази причина, компаниите разполагат с повече средства, които инвестират в развитието на своите продукти. Резултатът е по-качествени продукти от тези на конкурентите.

За разлика от повечето видове бизнес модели, където само собствениците на фирмата забогатяват, в МЛМ всеки може да достигне финансова свобода. Това е така, защото всеки помага на другия по-бързо да успее. Това е бизнес за хора, които обичат да помагат. В  МЛМ не ти е нужен огромен капитал, за да започнеш. Понякога ви е достатъчна по-малка сума от ежедневните ви разходи.

Най-хубавото в Мрежовият маркетинг е, че работите за себе си. Вие работите за себе си с помощ от много други успели личности, които с радост ви помагат и напътстват. Така вие по-бързо и по-лесно забогатявате. Хората, с които работите ви помагат по-бързо да сбъднете мечтите си.

Когато работите за някоя компания със стандартен бизнес модел, вие работите за нейния интерес. Ако напуснете и се преместите, ще загубите всичко, за което сте работили до момента. За разлика от тези тип компании, в МЛМ бизнеса може да се преместите да живеете където си пожелаете, без да губите нищо. Дори ще спечелите повече, като разширите вашата мрежа.

Едно от най-важните предимства на Мрежовия маркетинг е бизнес-обучението, което предлага. Това, което ще научите е как да се справяш по-добре в реални бизнес ситуации. Ще натрупате солиден опит и ще придобиете тези умения:

 • водене на преговори;
 • счетоводство и управление на парите;
 • маркетинг и мениджмънт;
 • лидерски умения;
 • умения за общуване;
 • умения за работа в екип;
 • инвестиционни умения;
 • ще преодолеете страха от отхвърляне;
 • ще придобиете умения за по-ефективно управление на времето
 • ще придобиете нагласа за успех;
 • ще развиете умения за бързо задаване на реално постижими цели и постигането им;
Вие ще се запознаете с много успели личност и ще намерите много нови приятели. Те ще ти помагат и винаги ще са до теб. Заедно ще трупате опит и успехи във бизнеса. Докато искаш да учиш, всички ще ти помагат, защото сте един отбор. Опитът те прави богат, а не теорията.

Новите ви приятели ще са със сходни интереси, цели и мисия в живота. Ще вървите заедно в една посока и ценностите, които ще споделяте ще са едни и същи.

Ако искаш да станеш богат, трябва да работиш с  хора, които са богати или могат да ти помогнат да станеш богат. В Мулти-Левъл Маркетинга може на откриеш точно тези хора. Ако темата е провокирала вашия  интерес и искате да научите повече или просто имате някакви въпроси, Моля попълнете контактната форма и аз ще се свържа с Вас!

ТУК

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.